TV-inspektion

Hos Entreprenør & Aut. Kloakmester Jens Jørgen Olesen udfører vi TV-inspektion af kloakker i alle former for ejendomme i Fredericia, Vejle, Kolding, Egtved, Middelfart og andre steder i landet.

Fordelen ved en TV-inspektion er ganske simpelt, at du sparer en eller flere opgravninger for at finde en eventuel fejl i dine kloakrør eller afløbsinstallationerne. Desuden kan en TV-inspektion også finde rotter.

Anvend TV-inspektion ved kloakskader eller køb af hus

Der er også populært at få udført en TV-inspektion i forbindelse med køb eller salg af et hus. Du vil herpå få en rapport, hvor der vil være billeder af problemer eller potentielle problemer, hvilket kan være værdifuldt i forbindelse med køb og salg af huse. Ikke mindst for den nye ejer, der således ved, at alt er i orden, og hvis det ikke er, hvad der er galt, og hvad det vil koste at udbedre, samt hvem der skal betale.

Der kan være mange årsager til skader på ens kloak

Kloakrør kan falde sammen af mange årsager, og det kan være på grund af rotteproblemer, men det kan også være på grund af alder eller fejlkonstruktioner på grund af dårligt anlægsarbejde, ligesom det kan være skader fra især birketræer og lignende. Uagtet årsagen, så er det vigtigt at få udbedret sine kloakskader.

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os