Kloakarbejde m. koalspuling til bla. Kolding, Fredericia, Middelfart

Hos Entreprenør & Aut. Kloakmester Jens Jørgen Olesen udfører vi alle former for kloakarbejde, herunder kloakspuling i Fredericia, Vejle, Egtved, Kolding, Middelfart og resten af landet. Det kan både være planlagte opgaver og akutte problemer.

Derfor bliver telefonen også besvaret hver eneste dag og normalt også om natten. Vi har alle former for kunder, herunder privatpersoner, virksomheder og offentlige myndigheder.

Vi tilbyder mange former for kloakarbejde, herunder kloakspuling

Hos Jens Jørgen Olesen udfører vi typisk kloakarbejde i forbindelse med etablering af nye anlæg og i forbindelse med reparationer og vedligeholdelse af ældre anlæg.

Kloakarbejde er afgørende for at opretholde sanitet, beskytte miljøet og sikre, at kloaksystemerne fungerer korrekt. Det kræver specialuddannelse og viden for at udføre disse opgaver sikkert og effektivt.

Det kan være forsikringsskader, og det kan være tilstoppede kloakker, sammenstyrtede kloakker og utætte kloakker, men det kan også være med henblik på TV-inspektion eller udbedring af rotteproblemer. Vi udfører naturligvis også udvidelser af både afløbsinstallationer og kloakrør.

Vi har vores egen maskinpark med flere maskiner, herunder for eksempel bulldozere, minigravere, teleskoplæsser, mandskabslift, lastbil og lignende. Desuden har vi flere samarbejdspartnere i vores netværk, hvis der er tale om større opgaver, eller hvis der er tale om en opgaver, der kræver flere kompetencer.

Hvad koster kloakarbejde?

Vores priser på kloakarbejde afhænger blandt andet af hvilken type opgave du skal have udført, og om der er tale om et akut problem eller en opgave, der kan vente.

Kontakt os hvis du oplever fugt eller lugtgener

Det er ikke tilladt selv at udføre kloakarbejde, men indikationer på, at du bør kontakte en autoriseret kloakmester kan for eksempel være, at:

  • Vandet stiger i dit toilet, når du skyller ud
  • Der er fugt i kælderen eller i jorden omkring dit hus
  • Der er lugtgener i forbindelse med afløb, og du ikke selv kan afhjælpe problemet med for eksempel at hælde en par kedler med kogende vand igennem.

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os