Rottespærre i Kolding, Middelfart, Fredericia, Vejle & Egtved

Hos Entreprenør & Aut. Kloakmester Jens Jørgen Olesen tilbyder vi rottebekæmpelse med rottespærre i Egtved, Fredericia, Vejle, Kolding og resten af Danmark. Vi tilbyder rottebekæmpelse i alle typer huse og ejendomme.

En rottespærre er en foranstaltning, der anvendes i kloaksystemer og afløbssystemer for at forhindre rotter og andre skadedyr i at trænge ind i bygninger gennem kloakrør eller afløbsrør. Rotter er kendt for at kunne svømme i kloaksystemer og trænge op gennem toiletter eller afløb, hvilket kan forårsage sundhedsrisici og skader på ejendomme.

En typisk rottespærre er en mekanisk enhed, der er installeret i kloak- eller afløbsrøret for at forhindre rotter i at passere. Den kan have specielle flapper, klapper eller andre mekanismer, der kun tillader vand at passere igennem, mens de forhindrer rotter i at komme op i røret og ind i bygningen. Rottespærrer er en vigtig del af kloaksystemets vedligeholdelse for at beskytte mod rotteinfestationer og opretholde hygiejnen og sundheden i en bygning.

Meld rotteproblemet til kommunen

Når du får mistanke om rotteproblemer, skal du anmelde det til din kommune. Kommunen vil derpå undersøge din ejendom, og hvis kommunen får din rottemistanke bekræftet, så skal du finde en autoriseret kloakmester til at afhjælpe dine rotteproblemer.

Effektiv rottespærre med rottebekæmpelse

Når vi kommer ud på en opgave som rottebekæmpelse, skal vi lokalisere rotteproblemet, hvilket kan ske med en TV-inspektion. Derved kan vi finde frem til, hvor vi skal grave, og hvad vi ellers skal gøre.

Normalt skal der opstilles en rottespærre i kloakken. Alle kloakrør er forbundet til det offentlige system. Hvis man får en rottespærre, bliver man koblet fra systemet, så det ”kun er naboen, der får rotterne”.

Den består af nogle klapper, der forhindrer rotter i at komme ind, når de først er gået ud. De bliver derved ikke spærret inde, men blot lukket ude.

Efter der er opstillet rottespærre, og der eventuelt er løst andre problemer med din kloak og dine nedløbsrør, så er rotterne væk, men det er din opgave at følge op på problemet. Hvis du atter får mistanke om rotteproblemer og får brug for rottebekæmpelse, skal du derfor henvende dig endnu en gang.

Indikationerne på rotteproblemer kan for eksempel være:

  • Du kan høre lyde
  • Dine fliser synker ned
  • Dit toilet stopper til.

Rottegift kan gøre rotteproblemet langt værre

Det kan være fristende at lægge rottegift ud, men det kan medføre, at rotterne dør under dine gulve eller lignende, hvilket kan give voldsomme lugtgener i længere tid. Desuden vil den tomme rotterede blot få nye beboere.

Få et uforpligtende tilbud på rottespærre

Skal vi tage en samtale, eller ønsker du at modtage et uforpligtende tilbud? Du har mulighed for at kontakte vores autoriserede kloakmester ved at ringe på telefon 40 37 02 72, sende en mail til jjo_250@hotmail.com. Du kan også udfylde vores kontaktformular her. Vi kører ofte i områderne omkring Kolding, Vejle, Egtved, Middelfart og Fredericia, men vi kan hjælpe i hele landet.

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os