Rottebekæmpelse

Hos Entreprenør & Aut. Kloakmester Jens Jørgen Olesen tilbyder vi rottebekæmpelse med rottespærre i huse og andre ejendomme i Fredericia, Egtved, Vejle, Kolding og resten af Danmark.

Meld rotteproblemet til kommunen

Når du får mistanke om rotteproblemer, skal du anmelde det til din kommune. Kommunen vil derpå undersøge din ejendom, og hvis kommunen får din rottemistanke bekræftet, så skal du finde en autoriseret kloakmester til at afhjælpe dine rotteproblemer.

Effektiv rottespærre med rottebekæmpelse

Når vi kommer ud på en opgave som rottebekæmpelse, skal vi lokalisere rotteproblemet, hvilket kan ske med en TV-inspektion. Derved kan vi finde frem til, hvor vi skal grave, og hvad vi ellers skal gøre.

Normalt skal der opstilles en rottespærre i kloakken. Alle kloakrør er forbundet til det offentlige system. Hvis man får en rottespærre, bliver man koblet fra systemet, så det ”kun er naboen, der får rotterne”.

Den består af nogle klapper, der forhindrer rotter i at komme ind, når de først er gået ud. De bliver derved ikke spærret inde, men blot lukket ude.

Efter der er opstillet rottespærre, og der eventuelt er løst andre problemer med din kloak og dine nedløbsrør, så er rotterne væk, men det er din opgave at følge op på problemet. Hvis du atter får mistanke om rotteproblemer og får brug for rottebekæmpelse, skal du derfor henvende dig endnu en gang.

Indikationerne på rotteproblemer kan for eksempel være:

  • Du kan høre lyde
  • Dine fliser synker ned
  • Dit toilet stopper til.

Rottegift kan gøre rotteproblemet langt værre

Det kan være fristende at lægge rottegift ud, men det kan medføre, at rotterne dør under dine gulve eller lignende, hvilket kan give voldsomme lugtgener i længere tid. Desuden vil den tomme rotterede blot få nye beboere.

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os